Company K Ilmaisia Elokuvia Netissä

Katso Company K -, Kaiken kaikkiaan tämä elokuva, joka näyttää vaivaa ja hoito tehnyt sen monissa eri suhteissa. Se kärsii hieman syvyydestä ja sentimentaalisuudesta, mutta en uskonut, että tämä oli valtava ongelma tai jotain, jota ei ollut odotettavissa elokuvasta ja yleensä nautin elokuvasta.

Kaikki on niin virheetöntä, ettet todellakaan unohda, että katsot elokuvaa, koska se irtoaa, kuin sinä olet taivaanmurtaja, joka näkee kaiken tämän tavan ensimmäisen käden. On kameran laukaus, loistavalla musiikkipistemäärällä ja tietysti väkivallalla, joka todella ravistelee sinua. Voitaisiin väittää, että olemme nähneet tämäntyyppisen tarinan lukemattomia aikoja, mutta se on niin tuore, että et voi auttaa, mutta tuntuu siltä, että näet sen ensimmäistä kertaa.

Toiminta oli suuri mahtava loistava elementti fantasia tekee tämän elokuvan perimmäinen Jännitystä kokemus !. Musiikki oli täydellistä orkestrointia varten tässä elokuvassa. Ja liukas ohjaamalla se on niin vaikea olla pidä tätä elokuvaa. Ei voi odottaa, kunnes toinen !.

Ei kliseitä, no perushahmo, ei häiriötä - vain hyvä tarina.

Jos minun piti sanoa huono asia siitä, musiikki (pääaihe), vaikka hieno, saa toistuvan jonkin ajan kuluttua.





Company K Elokuvia Ilmaiseksi Netissä.


Ohjaaja oli aivan upea. Hän piti tämän elokuvan edulliseen tasaiseen tahtiin yhdessä kirjoittamisen ja suuri elokuvataiteen. Jokainen katselu tuo samanlaisia tunteita, viha, revilement, onnea, surua, inspiraatiota ja lämpöä, joka voi vähentää kaikkein kovettunut sumuinen silmät ihmetystä.


  • Näyttö : 1080p-720p-1080i BDRip 1280×720-1920×1080-1440×1080.
  • Genre : Drama, War
  • Kieli : Englanti-Finnish
  • Elokuvan kesto : 2h 48 min.
  • Yhteensä Lataa : 3733
  • Yhteensä katsaus : 3961
  • Vuonna : 2004.
  • Käännös : FI, DE, EN, FR, BG, ZA, DK, WL, ZJ, SI, UZ, GL, NQ, CQ.
  • Videotyyppi : AVI,RMVB,m4v,MXF,f4p,.mp2.
  • IMDB Rating : 7.4/10 (74579 votes).
  • Data koko : 414 MB.


  • Se on todellinen, ja ei todellakaan ole niille, jotka eivät voi käsitellä verta. Sen kirouksen puute on ainutlaatuinen tähän genreeseen, mutta joidenkin maisemien julmuus muodostaa puuttuvan kauhukyvyn. Se asettaa sinut sydämessä jonkun moraalista kamppailua halusta auttaa, mutta on halua esittää muuttuviin itsen. Se tekee sinusta ajattelemaan, mihin henkilökohtaisesti olette asioissa, se tekee sinusta kunnioittaa niitä, jotka ovat tulleet ennen meitä kaikkia, ja mitä heidän perheilleen ja rakastan niitä ovat voittaneet.

    Company K Elokuvia Suomeksi Ilmaiseksi


    Pähkinänkuoressa tämä on hyvä elokuva. Se on täynnä hauskoja ja hauskoja hahmoja, mutta myös on osansa alas lyöntiä ja kuolleita lyöntiä.

    Löydät taistelu kohtauksia yllin kyllin, mistä todella nautin, ja siellä on tämä erityinen kohtaus, kun elokuva astuu sisään ja ulos kuutamossa, jota todella rakastin. Elokuva yhteenveto: sekoitus romantiikkaa, toimintaa, taikuutta ja onnea. Muuten, näyttelijä on erittäin hauska kohtaus emmekä yksinkertaisesti voinut lopettaa nauraa. Minun neuvoni on, että tämä elokuva on ehdottomasti kannattaa kokeilla. Itse asiassa, jos minulla on mahdollisuus, varmasti menen katsomaan sitä toista kertaa. Onnea kaikille cast & miehistö.


    Source :Company K



    Show More Show Less